Elvégzett takarítás
1044
Elvégzett
takarítás
Elvégzett nagytakarítás
69
Elvégzett
nagytakarítás
Állandó ügyfél
297
Állandó
ügyfél

A te otthonod, a te döntésed! Válassz TE takarítót!

Egy kattintás választ el a ragyogó tisztaságtól!

Pénzvisszafizetési garancia
Pénzvisszafizetési garancia!
Kövess minket!

Hogyan működik?

A Budapest Cleaners oldalán megtalálhatod a számodra legkedvezőbb takarítási módot és te választhatod ki a takarítót is. Takarítóink mindegyike jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik és folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy még hatékonyabban varázsolják ragyogóvá megrendelőink otthonát. Az oldalon takarítást tudsz rendelni, a takarítás ára a lakás méretétől és takarítás típusától függően változhat.Mindezt nagyon egyszerűen, pár kattintással elintézheted. Nézzük…

Add meg a lakásod nagyságát a sémák alapján!

Ha a lakás nagyobb, vagy nem szerepel az általunk felvázolt sémák között, lehetőséged van egyénileg hozzáadni a helyiségeket. Kattints az EGYÉB gombra.

Válassz a takarítási modulok közül!

Mindegyik mellett az i betű felé húzva az egeret pontos leírást találsz és némi segítséget a megfelelő kiválasztására. Válassz a folyamatos vagy egyszeri szolgáltatásaink közül. Ha a nagytakarítást választod, gépparkkal és több takarítóval érkezünk.

Add meg a lakcímedet és a tovább gomb megnyomásával add meg a regisztrációhoz szükséges adatokat.

A lakcímed és a megadott paraméterek alapján felkínáljuk a környéken dolgozó takarítókat, akik közül választhatsz. Mindegyik takarítóhoz tartozik egy naptár. A naptárban szürkével jelöltük azokat az időpontokat, amik közül nem tudsz választani és fehérrel azokat, ahová elhelyezheted a takarításodat. Ügyelj arra, hogy elég időt hagyj a takarítónak. Amennyiben túl rövid intervallumot választasz, a rendszer jelez.

Ezek után továbbirányítunk a fizetéshez.

Választhatsz a csomagjaink közül és láthatod a kedvezményeket. Minél több takarítást vásárolsz meg előre, annál kedvezőbb árat tudunk neked biztosítani. A további takarításokat a saját profilodban tudod kezelni. Itt láthatod a megvásárolt takarításokat, amiket lefoglaltál és lehetőséged van módosítani is azokat (48 órával előbb), új takarításokat megvásárolni.

Értékeld a takarítót!

A takarítás végeztével lehetőséged van értékelni a takarítót. Ha bármi problémád volt, kérlek jelezd felénk az info@budapestcleanrs.com e-mail címen, de természetesen a pozitív észrevételeket is örömmel fogadjukFONTOS! Mindig csak következő napra tudsz takarítást kérni, és a takarítást 48 órával előbb tudod csak módosítani. Egy felhasználó profilhoz egy cím tartozhat. Minden takarításra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha kérdésed van, olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat, de ha itt sem sikerül, vedd fel velünk a kapcsolatot Ha olyan ingatlant szeretnél kitakaríttatni, mely nagyobb a megszokottnál, esetleg különleges igényeid vannak, kérj egyedi ajánlatot az info@budapestcleanrs.com e-mail címen. Ha minden világos, ne habozz tovább, legyen neked is tisztaságtól ragyogó otthonod!